Super als je een beoordeling wilt achterlaten!

Klik op onderstaande button.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beauty Loft Apeldoorn
Average rating:  
 32 reviews
by Marlous on Beauty Loft Apeldoorn

Voor het eerst mijn wenkbrauwen laten doen. Na wat research kwam ik bij Talitha terecht. Het voelde meteen goed. Fijne salon, prettig ontvangst, goed advies, professioneel. Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen! Ze zijn erg mooi geworden. Ik raad Beauty Loft zeker aan. Dank je wel, Talitha!

by Rosanne De Groot on Beauty Loft Apeldoorn

Ik ben super tevreden over het eind resultaat! Ziet er super natuurlijk uit! Hiervoor had ik mijn wenkbrauwen ergens anders gedaan dit zag er niet zo fraai uit.. talita heeft dit goed opgelost je ziet er niks meer van👌. Bedankt talita tot de volgende keer!

by Vera Meijerink on Beauty Loft Apeldoorn

Ben heel blij 😀 met mijn nieuwe wenkbrauwen!
Je hebt weer fantastisch werk gedaan 👍

by Nice Bongers on Beauty Loft Apeldoorn

Heel erg blij met mijn wenkbrauwen! 2 jaar geleden had ik een slecht ervaring van me eerste pmu ,had ik een trauma gekregen ,als ik eraan denk voel ik nog steeds de pijn, heel slecht gedaan. Via mijn nicht kwam ik bij Talitha. Ik was erg zenuwachtig voor en tijdens de behandeling maar Talitha is echt goed, zij liet mij zien hoe mijn wenkbrauwen eruit komen te zien en de manier hoe ze uitlegt geeft mij vertrouwen. En Yesss! ik was zo blij toen ik mijn wenkbrauwen zag, ik kan niks anders zeggen dan THANKSS Talitha, tot de volgende keer.

by Denise van Latum-Wielink on Beauty Loft Apeldoorn

Afgelopen maandag ben ik bij Beauty Loft Apeldoorn geweest op aanraden van mijn vriendin. Ik heb gekozen voor de combinatie behandeling met microblading & shading voor mijn wenkbrauwen. Best spannend maar Talitha legt alles duidelijk uit. Ik ben zo blij met het resultaat! Ze zien er heel natuurlijk uit en het lijkt of mijn ogen groter zijn. Dank je Talitha!

by Anonymous on Beauty Loft Apeldoorn

Zeer deskundige, vriendelijke & gezellige specialiste (Talitha) in onder andere permanente make up 👍🏻

by Anonymous on Beauty Loft Apeldoorn

Helemaal blij met mijn wenkbrauwen.Top gedaan. Heel natuurlijk ook en alleen maar positieve reacties gekregen van iedereen. Twijfel je nog om je wenkbrauwen te laten doen dan raad ik je aan om het door Talitha te laten doen.

by Chantal den Burger on Beauty Loft Apeldoorn

De dag dat ik mijn allereerste tatoeage ooit ging laten zetten ... op mijn ooglid! Eenmaal in de stoel was het toch wel spannend! Maar helemaal gerust gesteld door Talitha, heel professioneel en zeer nauwkeurig gaat zij te werk. Oogleden waren goed verdoofd (eerlijk is eerlijk aan het eind is het niet echt prettig meer, maar echt pijn doet het niet) en het resultaat is werkelijk geweldig mooi!!

Een subtiel lijntje dat lijkt alsof ik het elke ochtend heel netjes zelf gedaan heb 😉
Super blij dat ik geweest ben ... en ik kom zeker nog een keer terug!! Kan het iedereen aanraden, denk je na over permanente make-up ga dan zeker naar Apeldoorn!

by Mirthe Kok on Beauty Loft Apeldoorn

Wat een mooooie salon! Fijn geholpen door Talitha. De microblading foto's op haar Instagram hebben mij overtuigd om hier heen te gaan en ik ben heel blij met het mooie resultaat!
Daarnaast gaf ze ook een goede uitleg over de behandeling en de nazorg. Over zes weken een afspraak voor de nabehandeling... ik ben mega benieuwd:)

by Joanne on Beauty Loft Apeldoorn

Ik ben zeer tevreden over Beauty Loft Apeldoorn. De 1e keer lashlift gedaan en die gaan we zeker vaker doen!
Daarna eyeliner boven en onder laten zetten en mijn wenkbrauwen laten microbladen. Super blij met het resultaat!

De pmu voor lippen staat nog op mijn wishlist, net zoals de huidbehandeling. Ik vertrouw Talitha volledig, ze is kundig, straalt rust uit en gaat hygiënisch te werk! De salon voelt als een warm bad! Krijg heel veel complimenten over de eyeliner en nu de wenkbrauwen genezen zijn valt het ook meer mensen op. Zou iedereen aanraden naar Talitha te gaan, dat doe ik nu ook al in mijn omgeving.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
× Stel je vraag...