Aangenaam, ik ben Talitha!


Specialist in permanente make-up in Apeldoorn

Mijn naam is Talitha Vink en ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Mijn allround opleiding heb ik gevolgd bij Nouveau Contour, waar ik ook specialisaties heb gevolgd voor uitgebreide technieken voor ogen, wenkbrauwen en lippen. De specialisatie in microblading (wenkbrauwtechniek) heb ik gevolgd bij Phi-Brows. Als officiële PhiBrows Artist help ik je graag aan de perfecte wenkbrauwen.


Breng je gezicht in balans
Het zetten van permanente make-up is iets dat ik elke dag met veel aandacht en plezier doe. Het aanbrengen van mooie en passende wenkbrauwen brengt een gezicht weer in balans. Door de juiste accenten te leggen gaan de ogen stralen. En dit op elk gewenst moment van de dag!

Waarom kies je voor permanente make-up?

Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er altijd verzorgt uit wil zien. Het is gemakkelijk als je niet veel tijd hebt of niet zo handig bent in het opmaken. Er zijn veel verschillen redenen waarom mensen kiezen voor permanente make-up: veel sporten, niet goed kunnen zien zonder bril, het dragen van lenzen, door veel epileren haast geen wenkbrauwen meer hebben, of vanwege ziekte of een medische behandeling. Het is zelfs mogelijk om littekens te camoufleren.

Ik werk uitsluitend met GGD goedgekeurde pigmenten. Dat betekent absolute veiligheid en geen verkleuringen. Deze pigmenten zijn ijzeroxide en andere metalen vrij.

Graag neem ik de tijd om samen met jou naar de mogelijkheden te kijken. Ik ontvang jou graag in mijn nieuwe, professionele salon aan de Loseweg in Apeldoorn. Tot binnenkort!Behandelingen & Prijzen

Stel je vraag aan Talitha

Wil je meer informatie over permanente make-up?
Maak vrijblijvend een afspraak of stel je vraag.
Bel of app 06-57872545.