Portfolio

 
 
 

Klanten over Beauty Loft Apeldoorn

 
Average rating:  
 26 reviews
by Anonymous on Beauty Loft Apeldoorn

Helemaal blij met mijn wenkbrauwen.Top gedaan. Heel natuurlijk ook en alleen maar positieve reacties gekregen van iedereen. Twijfel je nog om je wenkbrauwen te laten doen dan raad ik je aan om het door Talitha te laten doen.

by Chantal den Burger on Beauty Loft Apeldoorn

De dag dat ik mijn allereerste tatoeage ooit ging laten zetten ... op mijn ooglid! Eenmaal in de stoel was het toch wel spannend! Maar helemaal gerust gesteld door Talitha, heel professioneel en zeer nauwkeurig gaat zij te werk. Oogleden waren goed verdoofd (eerlijk is eerlijk aan het eind is het niet echt prettig meer, maar echt pijn doet het niet) en het resultaat is werkelijk geweldig mooi!!

Een subtiel lijntje dat lijkt alsof ik het elke ochtend heel netjes zelf gedaan heb ;-)
Super blij dat ik geweest ben ... en ik kom zeker nog een keer terug!! Kan het iedereen aanraden, denk je na over permanente make-up ga dan zeker naar Apeldoorn!

by Mirthe Kok on Beauty Loft Apeldoorn

Wat een mooooie salon! Fijn geholpen door Talitha. De microblading foto's op haar Instagram hebben mij overtuigd om hier heen te gaan en ik ben heel blij met het mooie resultaat!
Daarnaast gaf ze ook een goede uitleg over de behandeling en de nazorg. Over zes weken een afspraak voor de nabehandeling... ik ben mega benieuwd:)

Ik ben zeer tevreden over Beauty Loft Apeldoorn. De 1e keer lashlift gedaan en die gaan we zeker vaker doen!
Daarna eyeliner boven en onder laten zetten en mijn wenkbrauwen laten microbladen. Super blij met het resultaat!

De pmu voor lippen staat nog op mijn wishlist, net zoals de huidbehandeling. Ik vertrouw Talitha volledig, ze is kundig, straalt rust uit en gaat hygiënisch te werk! De salon voelt als een warm bad! Krijg heel veel complimenten over de eyeliner en nu de wenkbrauwen genezen zijn valt het ook meer mensen op. Zou iedereen aanraden naar Talitha te gaan, dat doe ik nu ook al in mijn omgeving.

by Marjolein on Beauty Loft Apeldoorn

Mooie en nette salon. Fijn geholpen door de zeer kundige Talitha. De microblading foto's op haar Instagram hebben mij overtuigd om hier heen te gaan en ik ben heel blij met het mooie natuurlijke resultaat! Daarnaast uitgebreide uitleg over de behandeling alsook de nazorg.

Super tevreden over de kennis, kunde en service van Talitha!

Wat ben ik tevreden!!! Ik kan haar iedereen aanraden. Ik vindt Talitha erg lief en geduldig en voelde me vrijwel direct op mijn gemak. Een mooie salon en ik ben overtuigd van haar kennis! Wanneer je nog enige twijfel hebt kan ik je die bij deze weghalen.. Ik zeg DOEN!!

by Sandra Kniest on Beauty Loft Apeldoorn

Ik heb in april permanente wenkbrauwen laten zetten. Ik heb hier erg lang over getwijfeld en vond het ook wel erg spannend . Maar bij Beauty Loft Apeldoorn wordt je goed geholpen en geeft ze ook goed advies. Bij mij was het beter om ombre te laten zetten. Ze tekent eerst alles af en daar is ze een poos mee bezig, daarna ga je de kleur samen bepalen. Qua pijn valt het erg mee.
Toen het klaar was schok ik even omdat mijn wenkbrauwen erg donker waren. Maar dat wordt met de dag lichter. Je krijgt ook crème mee en een stencil met richtlijnen hoe je de wenkbrauwen moet verzorgen.

Na 6 weken heb je nog een nabehandeling. Dan vraagt ze of je tevreden bent en kleurt ze wat bij. In mijn geval heeft ze toch nog microblading gedaan dat had ze de eerste keer niet gedaan omdat ze dacht dat het niet mooi zou worden dus adviseerde ze ombre. Maar mijn wenkbrauwen zagen er zo mooi uit na 6 weken dat ze het wel aandurfde. Ik ben zeer tevreden, het is erg mooi geworden en Talitha geeft ook goed advies en werkt heel precies. Ik ben echt super blij met mijn wenkbrauwen.

by Astri van Mourik on Beauty Loft Apeldoorn

Een echte vakvrouw, voor het eerst geweest voor microblading, is heel natuurlijk mooi geworden. Mijn dochter is een perfectionist wat wenkbrauwen betreft ,die zegt iedere x mam wat zijn ze mooi ,echt mooi!!😍

Wil je mooie wenkbrauwen die echt bij je gezicht passen ,dan ben je bij Talitha in goede handen,TOP!!!

Wat ben ik tevreden!!! Ik kan haar iedereen aanraden. Ik vindt Talitha erg lief en geduldig en voelde me vrijwel direct op mijn gemak. Een mooie salon en ik ben overtuigd van haar kennis! Wanneer je nog enige twijfel hebt kan ik je die bij deze weghalen.. Ik zeg DOEN!!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
 
× What's app