Portfolio

 
 
 

Klanten over Beauty Loft Apeldoorn

 
Average rating:  
 48 reviews
 by Carmen on Beauty Loft Apeldoorn

Zeer tevreden over het werk van Talitha. Mooie eyeliner laten zette.. mooie salon en genoeg informatie!

 by Jenneke on Beauty Loft Apeldoorn

Voor de 2e keer mijn wenkbrauwen laten doen en weer super blij mee. Talitha is zeer deskundig en luistert naar je wensen. De nabehandeling en service is perfect.

 by Marieke on Beauty Loft Apeldoorn

Ik ben erg tevreden over mijn wenkbrauwen, mooi van vorm en heel natuurlijk! Een nabehandeling er bij in, maakt dat het helemaal perfect wordt. Heel blij mee!!

 by Diederike on Beauty Loft Apeldoorn

Ik ben heel erg blij met de wenkbrauwen. Heel erg mooi en natuurlijk is het geworden. Talitha heeft een mooie studio en geeft goed advies. Mooi resultaat, ik ben blij!

 by Eva on Beauty Loft Apeldoorn

Via via bij Beauty Loft uitgekomen. Ik was best zenuwachtig aangezien ik geen idee had wat ik moest verwachten qua pijn. Er werd goed meegedacht met de vorm, de kleur en ze liet regelmatig zien hoe het eruit zag zodat mijn zenuwen met de minuut minder werden. De pijn viel reuze mee. Ben super blij met het resultaat. Elke keer als ik in de spiegel kijk ben ik blij met de kleur en de vorm. Oogt heel natuurlijk.

 by Denise on Beauty Loft Apeldoorn

Via via bij Thalita gekomen, wat een vakvrouw. De mooie ruimte straalt rust uit, waardoor het een feestje is bij haar te mogen zijn. Na acht weken vandaag op de nacontrole afspraak geweest. Het resultaat is gewoon zo subtiel en mooi geworden. Heel erg blij mee 🥰

 by Marijke Delmee on Beauty Loft Apeldoorn

Fijne salon waar je goed en vakkundig door Thalita wordt geholpen. Thalita overlegt met je wat het beste bij je past. Vertelt tijdens de behandeling wat ze gaat doen. Een hele fijne ervaring met de behandeling van PMU en wenkbrauwen. Zo blij ermee! Echt een aanrader om hier een keer langs te gaan voor een behandeling!

 by Eva on Beauty Loft Apeldoorn

Talitha’s werk bekeken op instagram, erg mooie resultaten. Contact gelegd en een afspraak gemaakt voor het zetten van combi brows. Inmiddels de tweede behandeling achter de rug, meer dan tevreden over het resultaat! Talitha luistert goed naar wat je wensen zijn. Resultaat: mooie natuurlijke wenkbrauwen! Super tevreden, bedankt Talitha🙏🏻

 by Danny on Beauty Loft Apeldoorn

Blij met mijn wenkies!
Mooie en schone salon! Talitha luistert naar de wensen en geeft duidelijk advies!
Zeker een aanrader!!!

 by Annelies Van Looijengoed on Beauty Loft Apeldoorn

Na lange twijfel of ik PMU aan zou durven, Talitha met haar bedrijf gevonden op internet, gevolgd op instagram en gecontact. Een echte aanrader. Ze luisterde goed naar mijn wensen, en wat ik vooral ook niet wilde, en bekeek de mogelijkheden. Ik had het eerder moeten aandurven, met deze ervaring, ben heel blij met het resultaat. Iedere ochtend weer!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 
 
× Stel je vraag...