Portfolio

 
 
 

Klanten over Beauty Loft Apeldoorn

 
Average rating:  
 18 reviews
by Astri van Mourik on Beauty Loft Apeldoorn

Een echte vakvrouw, voor het eerst geweest voor microblading, is heel natuurlijk mooi geworden. Mijn dochter is een perfectionist wat wenkbrauwen betreft ,die zegt iedere x mam wat zijn ze mooi ,echt mooi!!😍

Wil je mooie wenkbrauwen die echt bij je gezicht passen ,dan ben je bij Talitha in goede handen,TOP!!!

Wat ben ik tevreden!!! Ik kan haar iedereen aanraden. Ik vindt Talitha erg lief en geduldig en voelde me vrijwel direct op mijn gemak. Een mooie salon en ik ben overtuigd van haar kennis! Wanneer je nog enige twijfel hebt kan ik je die bij deze weghalen.. Ik zeg DOEN!!

by Marloes on Beauty Loft Apeldoorn

Heel blij dat ik eindelijk de stap heb genomen om mijn wenkbrauwen te laten doen. Talitha verstaat haar vak, is erg professioneel en het resultaat is echt super! Heel natuurlijk, precies wat ik wilde. Ik kan het iedereen aanraden!!

Begin januari bij Talitha geweest om mijn wenkbrauwen te laten doen en wat is het mooi geworden! Inmiddels ook mijn eyeliner door Talitha met PMU gezet en ik ben helemaal happy. Talitha werkt super nauwkeurig en geeft telkens aan wat ze doet. Ik vond het echt wel een stap, maar ik ben blij dat ik haar heb gevonden. Een topper met kennis van haar producten die de tijd voor je neemt.

by Margriet on Beauty Loft Apeldoorn

Mooie salon wordt echt de tijd voor je genomen, netjes gewerkt plus het eind resultaat is super

by Miranda on Beauty Loft Apeldoorn

Wat een prachtig en natuurlijk resultaat..boven verwachting en ook nog eens gezellig.. top salon.

Professioneel, vakkundig, hygiënisch en ontspannen sfeer!! Voor mij 4 heel belangrijke punten waar Talitha meer dan aan voldoet!! Top salon, fijne service en klantvriendelijk!! Zeker aan te raden!!

by Marieke on Beauty Loft Apeldoorn

Heel secuur en professioneel!

Heel blij met het eindresultaat!

In sept en okt mijn wenkbrauwen met microblading laten doen door de zeer kundige en symphatieke Talitha. In nov nog een keer extra geweest voor een retouch en ‘inpoederen’ voor een voller effect. Talitha is klantvriendelijk, werkt heel netjes en secuur met veel meetwerk zodat de nieuwe haartjes en wenkbrauwen heel goed bij jouw gezicht passen. Blij mee!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
 
× What's app